Prijava za udomitelje Upitnik može popuniti samo punoljetna osoba!

Hvala Vam što ste odabrali Dogs Trust da pronađete svog najboljeg prijatelja. Da biste nam pomogli da pronađemo psa koji će najbolje odgovarati životnom stilu i karakteru Vas i Vaše porodice, molimo Vas da obrazac ispod popunite u potpunosti. Ovi podaci će nam pomoći da uspješno identificiramo pravog psa za Vas, pa Vas molimo da na sva pitanje odgovorite iskreno.

Naši stručnjaci identificiraju napuštene pse za koje procijene da se vrlo brzo mogu navići na dom i život sa vlasnikom, te procjenjuju sve njihove karakteristike i upoređuju sa prijavama za udomljavanje.

Većina pasa koji uđu u naš program su mješanci, mada ponekada među njima bude i napušteni rasni pas. Mada su nam svi psi jednako važni, ohrabrujemo Vas da se odlučite za mješance koji su kvalitetni i zdravi psi, i izvrsni “kandidati” da uljepšaju život svog zauvijek – vlasnika. Mješanci su često otporniji na zdravstvene tegobe, a naučeni ranijim iskustvom života na ulici, vrlo su inteligentni, željni Vaše pažnje i jako sretni da Vas slušaju, posebno ako ih za to nagradite!